fbpx

Όροι Χρήσης

1. Εισαγωγή
Οι όροι της Ιστοσελίδας www.dazelighting.grαναγράφονται παρακάτω. Οι οποίοι θα καθοριστούν για την αγορά προϊόντων.
Οι όροι πρέπει να διαβαστούν πολύ προσεκτικά πριν ξεκινήσετε την διαδικασία αγοράς προϊόντων. Μετά την χρησιμοποίηση της ιστοσελίδας αυτής θα σημαίνει ότι συμφωνείται με τους όρους της.
Οποιαδήποτε απορία υπάρξει σχετικά με το έγγραφο αυτό  παραμένουμε στην διάθεση σας.
2.Τα στοιχεία μας
Η πώληση των προϊόντων από την ιστοσελίδα dazelighting διεξάγεται από την εταιρεία ΔΑΜΠΑΛΑ – ΤΣΟΜΛΕΚΤΣΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ μια Ελληνική εταιρεία με έδρα τις Σέρρες.
3.Τα στοιχεία σας
Όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχεται κατά τη χρήση της ιστοσελίδας μας πρέπει να είναι αληθή και ακριβή και τα προσωπικά στοιχεία υπόκεινται σε επεξεργασία βάση των πολιτικών προστασίας δεδομένων. Με την χρήση της ιστοσελίδας παρέχεται η σύμφωνη γνώμη σας για την επεξεργασία των παραπάνω πληροφοριών.
4.Χρήση της ιστοσελίδας μας
Προβαίνοντας σε παραγγελία ή χρησιμοποιώντας την παρούσα ιστοσελίδα θα πρέπει να την χρησιμοποιήσετε για παραγγελίες προϊόντων ή για να θέσετε τα ερωτήματα σας και όχι να προβαίνετε σε ψευδείς παραγγελίες ή παραγγελίες με δόλο. Εάν πέσει στην αντίληψη μας ότι έχει υποβληθεί τέτοιου είδους παραγγελία διατηρούμε το δικαίωμα να μην την εκτελέσουμε. Παρακαλείστε να παρέχεται με σαφήνεια τα στοιχεία επικοινωνίας για την σωστή διεκπεραίωση της παραγγελίας. Επίσης πρέπει να γίνει αποδεκτό το ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας εάν κριθεί αυτό απαραίτητο σε περίπτωση κολλήματος της παραγγελίας. Σε περίπτωση που δεν μας παρέχεται σωστά τις πληροφορίες που χρειάζονται για την εκτέλεση της παραγγελίας αυτή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί. Η υποβολή παραγγελίας πραγματοποιείται μόνο από ενήλικες άνω των 18 ετών.
5.Πως καταρτίζεται η σύμβαση
Η ιστοσελίδας μας σας παρέχει πληροφορίες για τα προϊόντα μας και όχι πρόταση πώλησης. Δεν θα θεωρείται ότι έχει πραγματοποιηθεί σύμβαση μεταξύ μας παρά μόνο όταν γίνει ρητώς αποδεκτή η παραγγελία από εμάς. Σε διαφορετική περίπτωση εάν δεν γίνει δεκτή η παραγγελία σας και εφόσον τα χρήματα έχουν αφαιρεθεί από τον λογαριασμό σας τότε θα επιστραφούν στο ακέραιο ποσό. Η επιβεβαίωση αποστολής είναι εκείνη που καθορίζει τη σύμβαση για την αγορά ενός προϊόντος.

6.Διαθεσιμότητα προϊόντων   
Οι παραγγελίες εξαρτώνται από την διαθεσιμότητα των προϊόντων. Σε περίπτωση εξάντλησης κάποιου προϊόντος έχουμε το δικαίωμα να σας ενημερώσουμε με κάποιο παρόμοιο προϊόν. Εάν δεν επιθυμείτε να παραγγείλετε παρόμοιο προϊόν σας επιστρέφουμε το ποσό που έχετε καταβάλει στο ακέραιο.
7.Απόρριψη παραγγελίας
Η εταιρεία Daze lighting διατηρεί το δικαίωμα να αποσύρει από την ιστοσελίδα της οποιοδήποτε προϊόν ανά πάσα στιγμή και χωρίς ενημέρωση. Σε περίπτωση που προκύψει εξάντληση προϊόντος μετά την λήψη της παραγγελίας διατηρούμε το δικαίωμα να πράξουμε κατά την διακριτική μας ευχέρεια. Δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη ακόμη και στην περίπτωση επιβεβαίωσης παραγγελίας.
8.Παράδοση
Ουδεμία ευθύνη φέρουμε σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης του προϊόντος . Παραδόσεις δεν πραγματοποιούνται Σάββατο και Κυριακές. Σε περίπτωση που παραληφθεί το προϊόν από τρίτο πρόσωπο εκτός από εσάς και υπογράψει για εσάς δεν φέρουμε καμία ευθύνη.
9.Μετάθεση κινδύνου
Από τη στιγμή που τα προϊόντα φύγουν από την Dazelighting ταξιδεύουν με ευθύνη του πελάτη.
10.Τιμή και πληρωμή
Στην ιστοσελίδα μας η τιμή κάθε προϊόντος αναγράφεται δίπλα σε αυτό και περιλαμβάνει ΦΠΑ 24% αλλά δεν περιλαμβάνει τον λαμπτήρα και τα έξοδα αποστολής τα οποία επιβαρύνουν τον πελάτη. Σε περίπτωση λάθους των τιμών δεν ευθύνεται η εταιρεία μας για την πώληση του προϊόντος στην λάθος τιμή, θα σας ενημερώσουμε πολύ σύντομα για την σωστή τιμή και θα έχετε την δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία. Τα λεφτά επιστρέφονται στο ακέραιο. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να σας προμηθεύσουμε το προϊόν στην λανθασμένη τιμή. Οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή.
Τραπεζική κατάθεση:
Με τραπεζική κατάθεση στο λογαριασμό όψεως της εταιρείας στην Τράπεζα Πειραιώς

Αρ. Λογ. 5256087844474
IBAN:GR8201722560005256087844474.
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΔΑΜΠΑΛΑ – ΤΣΟΜΛΕΚΤΣΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε
Αφού καταθέσετε τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό, μας αποστέλλετε αντίγραφο της τραπεζικής εντολής, μέσω e-mail αναγράφοντας την ημερομηνία κατάθεσης, τον αριθμό παραγγελίας, και το ονοματεπώνυμό σας ή για μεγαλύτερη ευκολία σας , απλά αναγράψατε τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας σαν αιτιολογία στην απόδειξη κατάθεσης και εμείς θα ενημερωθούμε ότι έχετε βάλει τα χρήματα και θα στείλουμε το προϊόν. Στη συνέχεια επικοινωνείτε με το τηλεφωνικό μας κέντρο καλώντας στο για να μας ενημερώσετε για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.
Επίσης σας δίνετε η δυνατότητα να διαλέξετε αν η πληρωμή σας θα γίνει με απόδειξη λιανικής πώλησης ή με τιμολόγιο. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρωθούν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: επωνυμία εταιρείας, ΑΦΜ, ΔΟΥ, διεύθυνση και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Με κάρτα:
Γίνονται δεκτές κάρτες Maestro , Χρεωστικές Κάρτες MasterCard , Χρεωστικές κάρτες Visa , Πιστωτικές κάρτες MasterCard, Πιστωτικές κάρτες Visa.

Οι πιστωτικές κάρτες  υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας και έγκρισης από τον εκδότη της κάρτας σας. Αν ο εκδότης της κάρτας σας  δεν εγκρίνει την πληρωμή δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν καθυστέρηση ή μη παράδοση.

Αντικαταβολή στην courier :
Με την παραλαβή των προϊόντων εξόφληση του λογαριασμού στην courier. Η αντικαταβολή έχει επιπλέον κόστος 2,50 ευρώ συν το ΦΠΑ.
Φόρος Προστιθέμενης Αξίας
Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία όλες οι αγορές που γίνονται μέσω αυτής της ιστοσελίδας υπόκεινται σε φόρο προστιθέμενης αξίας (ΦΠΑ)
11.ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 14 ημερών από την αποστολή των προϊόντων, όπως ορίζει ο Νόμος.εφόσον δεν αντιστοιχούν με αυτά που παραγγέλθηκαν ή βρέθηκαν ελαττωματικά.
Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε το κόστος αποστολής και το κόστος επιστροφής των προϊόντων αυτών καθώς επίσης είστε υπεύθυνοι  των κινδύνων της μεταφοράς της επιστροφής των προϊόντων σε εμάς. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο στην περίπτωση που τα προϊόντα είναι όπως ακριβώς ήταν όπως παρελήφθησαν  από τον πελάτη στην αρχική τους κατάσταση χωρίς να λείπει κάποιο εξάρτημα αλλά και να μην έχει χρησιμοποιηθεί. Τα προϊόντα  πρέπει να συνοδεύονται με το αντίστοιχο παραστατικό πώλησης. Αφού εξετάσουμε λεπτομερώς το επιστρεφόμενο προϊόν θα σας ενημερώσουμε εάν δικαιούστε επιστροφή χρημάτων
Σε περίπτωση που ο πελάτης αποφασίσει να επιστρέψει το προϊόν  διότι άλλαξε γνώμη και όχι επειδή είναι ελαττωματικό του επιστρέφεταιι το 85% των χρημάτων του.
Η επιστροφή των χρημάτων του πελάτη γίνεται εντός πέντε ημερών από την παραλαβή των επιστρεφόμενων προϊόντων αφού ελεγχτούν. Πριν την επιστροφή των προϊόντων ο πελάτης πρέπει οπωσδήποτε να ενημερώσει την εταιρεία με e-mail και τηλεφωνικώς.
12.Ευθύνη και αποποίηση ευθύνης
Εκτός και αν ρητώς ορίζεται διαφορετικά στους όρους αυτούς, η ευθύνη μας σε σχέση με οποιοδήποτε προϊόν αγοράζεται μέσω της ιστοσελίδας μας περιορίζεται αυστηρά στο ποσό τις τιμές αγοράς του εν λόγω προϊόντος.
Όλες οι περιγραφές προϊόντων , οι πληροφορίες και η ύλη που αναρτώνται στην παρούσα ιστοσελίδα παρέχονται ως έχουν και χωρίς καμία περεταίρω εγγύηση είτε ρητή είτε σιωπηρή εκτός από τις εγγυήσεις που παρέχονται εκ της νομοθεσίας.
13.Πνευματική ιδιοκτησία
Όλη η ύλη και το περιεχόμενο που παρέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα ανήκουν στην πνευματική ιδιοκτησία της Daze lighting.
14.Ιοί, Πειρατεία και λοιπά Ηλεκτρονικά Εγκλήματα
Δεν επιτρέπεται να επιχειρήσετε να προσβάλλετε την παρούσα ιστοσελίδα με ιούς και άλλα κακόβουλα λογισμικά. Επίσης δεν επιτρέπεται η πρόσβαση στον διακομιστή για την αλλαγή οποιουδήποτε στοιχείου της ιστοσελίδας. Η παράβαση της υποχρέωσης αυτής συνιστά  ποινικό αδίκημα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Οι παραβάτες θα αναφέρονται στις αρμόδιες διωκτικές αρχές. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη σε περίπτωση ζημιάς  του υπολογιστή σας η οποία έχει  προκληθεί από ιούς ή κακόβουλα λογισμικά τα οποία μπορούν να προσβάλουν τον υπολογιστή σας ή το περιεχόμενό του εξαιτίας της χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας.
15.Γραπτή επικοινωνία
Η ισχύουσα νομοθεσία απαιτεί ορισμένες από τις πληροφορίες ή ενημερώσεις που σας στέλνουμε να έχουν έγγραφη μορφή. Όταν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, αποδέχεστε ότι η επικοινωνία μαζί μας θα γίνεται κυρίως σε ηλεκτρονική μορφή. Θα επικοινωνούμε μαζί σας κυρίως μέσω e-mail ή θα σας παρέχουμε πληροφορίες αναρτώντας ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα μας.
16.Ειδοποιήσεις
Όλες οι ειδοποιήσεις από εσάς προς εμάς θα πρέπει να γίνονται συγχρόνως με δύο τρόπους γραπτώς αλλά και τηλεφωνικώς. Οι ειδοποιήσεις προς εσάς μπορεί να γίνονται μόνο με την αποστολή e-mailστο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που μας έχετε δώσει. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη σε περίπτωση που μας έχετε προσκομίσει λάθος e-mail.
17.Μεταβίβαση δικαιωμάτων και υποχρεώσεων
Η σύμβαση μεταξύ εσάς και εμάς είναι δεσμευτική για αμφότερους όσο και για τους αντίστοιχους  δικαιούχους και εκδοχείς μας.
Δεν επιτρέπεται να μεταβιβάσετε, εκχωρήσετε, χρεώσετε ή διαθέσετε με άλλο τρόπο μια σύμβαση , ή οποιαδήποτε από τα δικαιώματα ή τις υποχρεώσεις σας που απορρέουν από αυτήν , χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεσή μας.
Διατηρούμε το δικαίωμα να μεταβιβάσουμε, εκχωρήσουμε , χρεώσουμε αναθέσουμε με υπεργολαβία  ή διαθέσουμε με άλλο τρόπο μια σύμβαση, η οποιαδήποτε από τα δικαιώματα ή τις υποχρεώσεις μας που απορρέουν από αυτήν , ανά πάσα στιγμή κατά την διάρκεια ισχύος της σύμβασης. Προς αποφυγή αμφιβολιών, κάθε τέτοια μεταβίβαση, εκχώρηση, χρέωση , ή άλλου τύπου διάθεση δεν θίγει τα δικαιώματά σας ως καταναλωτή σύμφωνα με τον νόμο.
18.Γεγονότα ανωτέρας βίας
Δεν είμαστε υπόλογοι ή υπεύθυνοι για οποιαδήποτε αδυναμία εκπλήρωσης υποχρέωσής μας που να έχει προκληθεί από γεγονότα τα οποία δεν υπόκεινται στον έλεγχο μας (Γεγονός Ανωτέρας Βίας).
Απεργίες ή οποιουδήποτε είδους συνδικαλιστικών πράξεων. Κοινωνική αναταραχή , σεισμό , τρομοκρατική επίθεση , πόλεμο , απειλή τρομοκρατικής επίθεσης , ή απειλή για πόλεμο. Πυρκαγιά, έκρηξη, καταιγίδα , πλημμύρα, καθίζηση, επιδημία , ή άλλη φυσική καταστροφή. Αδυναμία χρήσης μέσων μεταφοράς, αδυναμία χρήσης δημόσιων τηλεπικοινωνιών και δικτύων και κάθε είδους κυβερνητικοί  περιορισμοί. Η εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας αναστέλλεται κατά την περίοδο που διαρκούν τα γεγονότα ανωτέρας βίας.
19.Παραίτηση από δικαιώματα
Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν πέσει στην αντίληψη μας η παραβίαση των όρων που έχουμε θέσει σε εσάς με το παρόν έγγραφο, δεν συνιστά την δυνατότητά σας  να συνεχίσετε να παραβιάζετε τους όρους αυτούς. Σε κάθε περίπτωση έχουμε τη δυνατότητα να προβούμε σε λύσεις θεραπείας με κάθε νόμιμο τρόπο.
20.Ρήτρα μερικής ακυρότητας   
Εάν κάποια αρμόδια αρχή καθορίσει ότι κάποιοι από τους παρόντες όρους της σύμβασης είναι άκυροι, παράνομοι ή μη εκτελεστοί σε οποιοδήποτε βαθμό οι εν λόγω όροι θα διαχωρίζονται στο βαθμό αυτό από τους υπόλοιπους όρους οι οποίοι θα εξακολουθούν να ισχύουν στο μέγιστο δυνατό βαθμό που επιτρέπεται από τον νόμο.
21.Πλήρης Συμφωνία
Οι παρόντες όροι αποτελούν την πλήρη συμφωνία ανάμεσά μας αναφορικά με το αντικείμενο της κάθε σύμβασης. Διατηρούμε πάντα αναφαίρετο το δικαίωμά μας να αναθεωρούμε και να τροποποιούμε τους παρόντες όρους ανά πάσα στιγμή.
22.Δίκαιο και δικαιοδοσία    
Η χρήση της ιστοσελίδας μας για την αγορά προϊόντων μέσω αυτής διέπονται από το Ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά που θα προκύψει υπόκειται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των Ελληνικών Δικαστηρίων.

Καλάθι Αγορών