fbpx

Τρόποι Αποστολής & Χρέωση – Χρόνοι

Διασφαλιση Αριστης Καταστασης κατα την Παραδοση των Φωτιστικων

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, αφού παραλάβετε από την courier την παραγγελία σας, προτείνουμε να ανοίξετε αμέσως μετά το δέμα / τα δέματα και αν διαπιστωθεί ότι η κατάσταση του προϊόντος δεν είναι αυτή που πρέπει (σπασμένο γυαλί, ραγίσματα κτλ), θα πρέπει να μας προωθήσετε φωτογραφία από το ελαττωματικό για να προχωρήσουμε στην αντικατάστασή του.

Οι παραγγελίες αποστέλονται με ΕΛΤΑ courier (παράδοση στο σπίτι), ή με μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

 

Οι παραγγελίες που αποστέλονται με ΕΛΤΑ courier επιβαρύνονται με έξοδα ως εξής:

  • Αποστολές προς όλη την Ελλάδα, η χρέωση διαμορφώνεται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας με βάση το βάρος των εμπορευμάτων. Η αποστολή των προϊόντων γίνεται εντός 1 εργάσιμης ημέρας (συνήθως την ίδια ημέρα) και η παράδοση εντός 1-4 εργάσιμων ημερών.
  • Η χρέωση της αντικαταβολής σε απομακρυσμένες και μη περιοχές είναι 2,50 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).
  • Η παραλαβή της παραγγελίας σας γίνεται το αργότερο εντός 1-4 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία υποβολής της φόρμας παραγγελίας σας. Προς διευκόλυνση όλων, παρακαλείστε να ενημερώνετε την εταιρεία μας σχετικά με τις ειδικότερες λεπτομέρειες του τόπου παραλαβής (επωνυμία εταιρείας, όροφο, αριθμό γραφείου κλπ.), όπου αυτό χρειάζεται. Για λόγους ασφάλειας συναλλαγών, μπορείτε να παραλαμβάνετε τα προϊόντα που αγοράσατε μόνο με την επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας στον υπάλληλο της ως άνω εταιρείας μεταφορών. Βεβαίως, μπορεί εκτός από εσάς να παραλαμβάνει και άλλο πρόσωπο της επιλογής σας τα προϊόντα μόνο κατόπιν έγγραφης εξουσιοδότησης σας με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής σας από αρμόδια αστυνομική αρχή. Η εταιρεία απαλλάσσετε οποιαδήποτε ευθύνης για την παραλαβή του προϊόντος  από κάποιον άλλο εκτός του ιδίου που έχει παραγγείλει το προϊόν.
  • Η εταιρεία απαλλάσσεται οποιασδήποτε ευθύνης σε περιπτώσεις καθυστέρησης  ή αδυναμίας παράδοσης η οποία οφείλεται σε τρίτους μεσολαβούντες οργανισμούς ή/σε λόγους ανωτέρας βίας. Ωστόσο , αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ.) ή ανυπέρβλητου κωλύματος δεν είναι δυνατή η άμεση παράδοση των προϊόντων, θα σας ενημερώνουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν εξακολουθείτε να επιθυμείτε, υπό τις νέες συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

 

 

  • Οι παραγγελίες που αποτελούνται από ογκώδη δέματα αποστέλονται με απλή αποστολή Ταχυδρομείο ΕΛΤΑ, και η παραλαβή τους θα γίνεται από το κατάστημα.

Αποστολές προς όλη την Ελλάδα, η χρέωση διαμορφώνεται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας με βάση το βάρος των εμπορευμάτων. Η           αποστολή των προϊόντων γίνεται εντός 2 εργάσιμες ημέρες , και η παράδοση εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

 

 

  • Με μεταφορική εταιρεία
    Σε περίπτωση που η παραγγελία αποτελείται από πολλά προϊόντα, ο πελάτης έχει την δυνατότητα να παραλάβει τα προϊόντα αυτά και με μεταφορική εταιρεία, εφόσον έχει εξοφληθεί η παραγγελία του με τραπεζική κατάθεση.
  • Το κόστος μεταφορικών αναλαμβάνεται από τον πελάτη και τα προϊόντα ταξιδεύουν με ευθύνη του.
  • Το κόστος μεταφορικών εξαρτάται από την συμφωνία που θα υπάρξει με την μεταφορική εταιρεία.
Καλάθι Αγορών